Web Analytics

Pitești. A făcut scandal și a aruncat obiectele din casă în scara blocului

de | 13.11.2022 12:03 | Actualitate, Home

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 29 de ani, din Pitești, tulbură liniștea publică, într-un bloc de pe strada Gheorghe Șincai, prin adresarea de injurii și aruncarea de obiecte din locuință, pe scara unui bloc.

Citește și: Echipa de „specialişti” din Primăria Câmpulung a împins municipalitatea către un alt litigiu cu Prefectura

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care a constatat că cele sesizate se confirmă și, întrucât bărbatul era recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și condus la secție, pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, bărbatul se afla sub măsura arestului la domiciliu, din data de 31 octombrie 2022, în baza ordonanței emise de Curtea de Apel. 

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *