Web Analytics

Taiwanez-ul Chun Hsin Tseng este câștigătorul turneului de tenis Comesad BCR Open

de | 8.08.2021 18:44 | Actualitate, Sport

Cel mai bine clasat sportiv prezent la turneul piteştean de tenis, taiwanez-ul Chun Hsin Tseng (numărul 277 în clasamentul mondial ATP), a confirmat poziţia de favorit şi şi-a adjudecat trofeul celei de-a VIII-a ediţii a Comesad BCR Open.

A ieșit învingător chiar de ziua lui

Acesta a disputat finala în compania favoritului al doilea, argentinianul Hernan Casanova (nr. 342 ATP). Chun Hsin Tseng devine, astfel, primul jucător care își adjudecă ambele trofee la Comesad BCR Open, la simplu și la dublu
Jucătorul asiatic Chun Hsin Tseng a împlinit astăzi vârsta de 20 de ani.


„Vreau să mulțumesc organizatorilor și tuturor celor care au lucrat la acest turneu, n-am mai jucat la un turneu atât de reușit de foarte mult timp. De asemenea, mulțumesc spectatorilor care m-au încurajat toată săptămâna, dar și echipei mele care a avut grijă de mine și care m-a adus într-o formă excelentă”, a declarat Tseng la festivitatea de premiere a câștigătorilor.

Comesad BCR Open este singurul turneu privat 100% care se desfășoară în România și reunește pe tabloul principal sportivi din 13 țări, 8 dintre ei fiind în top 500 clasament ATP.
Turneul este organizat la iniţiativa omului de afaceri Sorin Dumitru, unul dintre managerii grupului de firme Comesad. Turneul face parte din calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) şi oferă premii în valoare de 25.000 de dolari. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii