Web Analytics

Piteşteanul Tibi Clenci, noul jurat de la „Bravo, ai stil”, de pe Kanal D

de | 19.08.2021 13:09 | Cultură, Actualitate

Fanii deja știu că noul sezon al celebrului reality show „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, nu-l mai are la masa juraților pe Cătălin Botezatu. Designerul este înlocuit de Tibi Clenci, unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion din România. Piteștean la origini, Tibi, care este fondatorul Agenției piteștene ”Allure”, își are părinții și fratele în municipiul nostru. Spre deosebire de el, care este un artist confirmat în lumea modei, fratele său, Adrian, este bine ancorat în realitate.
Confirmat în lumea științei, profesorul universitar dr. ing. Adrian Clenci (foto) este directorul Departamentului Autovehicule și Transporturi din cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie a Universității Pitești. Revenind la fratele Tibi, noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, el a colaborat cu publicații internaționale precum Vogue Japan, Vogue India, GQ Brazil, GQ Spain, Elle France și multe altele.
Citește și O ie de Muscel a născut un proiect de fotografie şi modă
Citește și Latina, din nou la modă

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mare căcat!!! Cele mai de căcat emisiuni pentru imbecili acolo sunt, la kanal d. Cea mai de căcat este putoarea dragostei!!!