Web Analytics

Piteșteanul Adrian Mutu și Gică Hagi vor fi colegi în meciul de retragere al „Briliantului”

de | 25.05.2022 12:17 | Actualitate, Sport

Cunoscutul fotbalist piteștean Adrian Mutu va juca ultimul meci din cariera sa de jucător la Sports Festival 2022, pe 12 iunie a.c.

Cei doi golgheteri ai României vor juca la unison pentru TEAM ROMANIA. Adrian Mutu s-a arătat extrem de entuziasmnat pentru evenimentul de pe 12 iunie. „Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”, a spus Adrian Mutu, pentru Sports Festival.

Citește și: Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!

Evenimentul de la Cluj va marca și retragerea oficială din circuit a lui Horia Tecău. La meciul demonstrativ al jucătorului de tenis, de pe 10 iunie, va fi prezentă și Simona Halep.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De ce nu faci acest eveniment la Pitești , de unde ai plecat? Cât ai jucat pt Dinamo ? Nu știu cum te vor primi tribunele lui Gicu atunci când vei veni la Pitești va antrenor al altei echipe! Mai bine n.ai veni. Te pui bine cu Clujul….poate ….poate vei merge la ,,U”.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *