Web Analytics

Piteștean reținut după ce a șantajat o minoră cu fotografii indecente

de | 25.02.2022 14:32 | Actualitate

Un tânăr din Pitești a fost prins imediat după ce primise o sumă de bani pentru a nu divulga fotografii compromițătoare cu o minoră.

Joi, 24 februarie a.c., în timpul desfășurării activității de patrulare pe raza localității Bascov, un agent de poliție, care acționa împreună cu un jandarm, a fost sesizat verbal de către o femeie din localitatea Merișani, cu privire la faptul că o minoră de 15 ani, din aceeași localitate, era amenințată de către un individ cu divulgarea unor fotografii în care minora apărea în ipostaze indecente, urmând să se întâlnească cu cel în cauză pentru a-i da o sumă de bani.
Polițistul a întocmit documentația premergătoare, după care l-a depistat în flagrant delict pe tânăr, la scurt timp după ce primise suma de bani.
Tânărul are 19 ani și este din Pitești. A fost condus la sediul Poliției Pitești, unde polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au continuat administrarea de probatoriu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și Trei femei amenințate cu un cuțit și tâlhărite de un tânăr de 19 ani

Mai multe sume de bani de la finalul lui 2020 și până acum


„În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada decembrie 2020-februarie a.c., persoana vătămată ar fi remis celui în cauză diverse sume de bani, sub aceeași motivare, și ar fi prezentat unui membru al familiei persoanei vătămate imagini cu minora.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj în formă continuată și violarea vieții private, conform art. 207 și 226 din Codul Penal.
După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (vineri, 25 februarie, n. re.) să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”
, a mai transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *