Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Piteștean reținut de polițiști pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Pitești.

Piteștean reținut de polițiști pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată

Citește și Argeș. Conduceau fără a respecta timpii de odihnă. Ce le-a făcut Poliția

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul, în calitate de reprezentant vânzări în cadrul unei societăți, dar fără a avea drept de reprezentare, ar fi încheiat, în fals, contracte de prestări servicii în numele societății, și ar fi indus, astfel, în eroare, trei persoane fizice, cu privire la faptul că, în schimbul plății unor sume cu titlu de avans li se vor presta servicii de fabricare și montaj de tâmplărie, lucru care nu s-a întâmplat, sumele de bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, fiind însușite, pe nedrept, de către acesta. După administrarea probatoriului bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...