Pilotul Sebastian Barbu este lider în Raliul Argeşului după prima zi a cursei

de | 22.05.2022 08:41 | Actualitate, Home

Pilotul Sebastian Barbu este lider în Raliul Argeşului, etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, după probele speciale desfăşurate sâmbătă.

Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a fost cronometrat cu timpul de 48 min 27 sec 2/10, fiind urmat de Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă ( Skoda Fabia Rally 2), la 01 min 09 sec 9/10, şi de bulgarii Martin Surilov/Zdravko Zdravkov (Citroen C3 Rally2), la 01 min 16 sec 9/10.

Citește și Raliul Argeșului 2022. Restricții de trafic astăzi și mâine

Proba specială cu numărul 4 a fost anulată în urma unui accident în care a fost implicat echipajul format din Jean Tatu şi copilotul Eugen Rotaru (Skoda Fabia R5), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Ambii piloţi sunt în afara oricărui pericol, dar au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii, potrivit Agerpres.ro.

Campionul naţional en titre, Simone Tempestini, a abandonat după primii 3 kilometri de pe PS1 Vidraru, din cauza unor probleme tehnice.

Raliul Argeşului a adus la start 77 de echipaje. Simone Tempestini câştigase ultimele trei ediţii, în 2019, 2020 şi 2021.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....