Web Analytics
scris sâmbătă, 30.12.2023

Piedone îi cere socoteală lui Arafat: „După tragedia de la Colectiv, el, faraonul de la ISU, putea să inițieze un proiect de lege. Eu mi-am dat demisia de onoare”

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 al Capitalei, iese la atac în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Edilul spune că tragedia ar fi putut fi evitată dacă ar fi fost din timp promulgată o lege care să arate în detaliu îndatoririle Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De altfel, primarul arată cu degetul spre Raed Arafat care, conform acestuia, încearcă să se disculpe.

Piedone îi cere socoteală lui Arafat: „După tragedia de la Colectiv, el, faraonul de la ISU, putea să inițieze un proiect de lege. Eu mi-am dat demisia de onoare”

Citește și: Pacient cu hemoragie intracraniană, trimis de medici să se trateze acasă


„De la Colectiv, nu a fost legiferată nicio lege organică care să arate îndatoririle ISU. Se dă un ordin de ministru, secretar de stat, ce o fi: Această locație nu are aviz ISU, intrarea se face pe propria răspundere. Un simplu aviz care să-l absolve pe matusoleicul Arafat. Este primul care răspunde că s-a lăudat cu acest ISU. De ce se ocupă el? Nimeni nu e niciodată de vină, tot timpul sunt subalternii sau primarii, niciodată el. După tragedia de la Colectiv, el, faraonul de la ISU, putea să inițieze un proiect de lege. Școli, spitale, stadioane din România funcționează fără acord ISU. Clădirea ISU funcționeaza fără acord ISU. Nu există o lege organică care să reglementeze acest lucru. Dacă e să vină o calamitate naturala… Sunt oameni extraordinari în ISU, dar peștele de la cap se împute. Au fost o grămadă de tragedii in Romania: în spitale, în locale. Omul este over the top, peste toate. Eu mi-am dat demisia de onoare în semn de respect față de victime”, a declarat, la Realitatea PLUS, Cristian Popescu Piedone.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *