Web Analytics
scris marți, 04.07.2023

Pictorița Elena Zavulovici, profesoara multor generații de elevi, a expus lucrările a 50 de ani de activitate

Pictorița Elena Zavulovici, profesoara multor generații de elevi, a expus lucrările a 50 de ani de activitate

În după-amiaza zilei de 3 iulie 2023, la Galeria Art Coffee Cowork din Pitești a avut loc vernisajul expoziției de pictură a artistei Elena Zavulovici, care a expus o parte din tablourile realizate în decursul celor 50 de ani de activitate neîntreruptă pe tărâmul cultural argeșean și muscelean, expoziție aflată la ediția a doua.


Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Galeria Art Coffee Cowork.
Moderatoarea manifestării a fost Denisa Popescu Martin, care a vorbit despre frumoasa relație pe care o are cu doamna Elena Zavulovici, încă din copilărie.

De altfel, doamna Zavulovici și-a lăsat amprenta frumoasă asupra multor generații.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/una-dintre-cele-mai-raspandite-specii-de-pasari-expusa-la-muzeul-judetean-arges-262471/


Lavinia Vieru, profesor al Liceul de Artă „Dinu Lipatti” – Secția de Artă Monumentală, doctor în Istoria Artei și fostă elevă a artistei Elena Zavulovici: „O felicit pentru această nouă expoziție, care ne transmite, încă o dată, bucuria de a trăi. Doamna profesoară are o pasiune nestăvilită de a lucra, se observă aceasta în multitudinea de subiecte abordate, în direcțiile pe care merge de fiecare dată, cu pensula în mână. Observăm cu câtă bucurie pictează florile, iar contemplarea este un exercițiu creativ pe care îl adoptă de multe ori.”

Preotul Ovidiu Vlăsceanu, consilier cultural și comunicații media, a transmis binecuvântarea arhiepiscopului Calinic și a rostit un cuvânt, pornind de la versetele Sfântului Apostol Pavel, adresate Corintenilor, în capitolul XIII, subliniind faptul că dragostea este sentimentul principal, care a făcut posibilă această expoziție.

Și da, doamna Elena Zavulovici, este un suflet mare care a dăruit atât de mult atât de multor suflete.


Expoziția rămâne deschisă zilele următoare, pentru cei care doresc să facă un mic popas cultural!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *