Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Pianistă din Coreea de Sud, la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 29 februarie, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic cu pagini muzicale semnate de Beethoven și Dvořák. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Constantin Grigore, participă, ca solistă, pianista Eunju Lee, din Coreea de Sud. În program: L. van Beethoven – „Concertul pentru pian și orchestră nr. 3” și A. Dvořák – Simfonia a IX – a „Din Lumea Nouă”.
Dirijorul Constantin Grigore a urmat cursurile Academiei de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia și, în prezent, este dirijorul principal al Orchestrei „Camerata Regală” și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Pianistă din Coreea de Sud, la Filarmonica Piteşti

Lector principal la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din Viena, Eunju Lee a absolvit Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien din Viena. A participat la cursuri de master cu artiști internaționali, a câștigat premii la diferite competiții naționale și internaționale, a continuat să cânte, ca pianistă, dar și cu orchestre celebre.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și Spectacol de 8 Martie, la Mioveni

Citește și Proiecție specială la Pitești! Regizorul și actorul principal vor fi prezenți

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *