Web Analytics

Peste 700 de piteșteni au semnat la cortul pentru salvarea Pădurii Trivale

de | 21.10.2019 16:25 | Actualitate

În mai puțin de 24 de ore de la amplasarea cortului cu inscripția ”Salvați pădurea Trivale”, amplasat lângă Teatrul Al. Davila, peste 700 de piteșteni au semnat pentru declararea ei ca pădure-parc și arie protejată de interes local.

Va reamintim că sunt necesare 7500 de semnături pentru ca inițiativa cetățenească să intre pe ordinea de zi a Consiliului Local Pitești şi să producă efecte pentru protejarea pădurii Trivale. Semnatarii trebuie să aibă domiciliul în Pitești și minimum 18 ani.

Puteți veni și semna la cortul amplasat în centrul Piteștiului în fiecare zi între orele 15 și 18. Ultima zi în care mai puteți semna va fi 3 noiembrie. Organizatorii speră însă să strângă cele 7.500 de semnături înainte de începutul lunii noiembrie.

Toate informaţiile legat de campanie pot fi găsite pe site-ul https: //parcul-trivale.ro.

Iniţiatorii campaniei sunt doi liberali, dr. Tiberiu Irimia şi consilierul local Narcis Sofianu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De ar fi numai padurea Trivale…! Veniti la Uda sa vedeti cum un jegos tigan face prapad in padurile de aici,si de-ar fi numai atat… ,ameninta cu moartea sau ca le pune foco pe oricine il intreaba de dezastrul pe care il lasa in urma.Politia ii este protector credincios,acoperindu-I toate faradelegile .