Web Analytics

Peste 7 milioane de lei pentru asfaltarea unor drumuri de la Valea Danului

de | 19.12.2022 13:32 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vasile Preda, primarul din Valea Danului este primul edil liberal din Argeș care semnează contractul de finanțare pe Anghel Saligny. Acesta a fost invitat, luni, 19 decembrie, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, pentru semnarea contractului în valoare de aproape 7,4 milioane de lei, în vederea asfaltării unor drumuri de interes local.

Citește și: Alina Gorghiu a depus un amendament pentru majorarea alocării bugetare pentru achiziţia a încă 1.000 de brăţări electronice pentru agresori

„Felicitări, domnule primar Vasile Preda pentru implicarea în dezvoltarea și modernizarea localității pe care o conduceți. Sunteți pentru toți un exemplu al succesului administrațiilor publice conduse de liberali. Aveți întreg suportul din partea președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu și a conducerii județene”, transmit liberalii.

Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, elaborat de Guvernul condus de Nicolae Ciucă este destinat dezvoltării comunităţilor locale, fie că vorbim de modernizarea infrastructurii rutiere, de dezvoltarea reţelelor de apă, canal sau de extinderea reţelelor de gaze naturale la nivelul comunităţilor.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *