Web Analytics

Peste 600 de elevi argeșeni au cerut să se vaccineze

de | 13.05.2021 12:45 | Actualitate

Inspectoratul Școlar Județean infromează că acțiunile de vaccinare în rândul elevilor se vor extinde în alte două orașe ale județului. Astfel că, elevi ai Colegiului Național Dinicu Golescu, din Câmpulung, cât și elevi de la Colegiul Național Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș se vor vaccina în perioada ce urmează.

Până în momentul de față, peste 600 de elevi din Argeș și membri de familie ai acestora au cerut să se vaccineze.

CITESTE SI Elevii de la „Zinca” și „Brătianu” și părinții lor se vor vaccina chiar la liceu

„ȘCOALA și-a demonstrat, chiar și în aceste vremuri dificile, rolul ei social, insuflând valori de încredere, solidaritate, respect și siguranță.

Ținând cont de valorile asumate ale școlii românești, în triunghiul minte-corp-suflet, ne dorim ca, prin deschiderea, în inima școlilor care reprezintă un etalon în învățământul argeșean, să susținem intrarea în normalitate prin VACCINARE.

CITESTE SI La Şcoala Populară de Arte, profesorii şi elevii sunt de neclintit: „Noi păstrăm tradiţia!”

Astfel, acțiunile începute săptămâna trecută de Inspectoratul Școlar Județean Argeș, cu ajutorul DSP și cu sprijinul nemijlocit al personalului medical, vor continua, în firescul lor, nu doar la Colegiul Național I.C.Brătianu și Colegiul Național Zinca Golescu, din Pitești, ci și în alte două orașe reprezentative ale județului, respectiv în Câmpulung, la Colegiul Național Dinicu Golescu și în Curtea de Argeș la Colegiul Național Vlaicu Vodă.

Până în acest moment, centrele menționate au primit solicitări de la peste 600 de elevi sau membri ai familiilor acestora.

Invățământul și sănătatea și-au asumat rolul de lideri, făcând un pas important pentru intrarea în firescul societății.”,  transmte ISJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii