Web Analytics
scris sâmbătă, 29.07.2023

Peste 500 de permise au fost reţinute de către poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 525 de permise de conducere, dintre care 37 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar şapte şoferi au fost prinşi drogaţi. De asemenea, poliţiştii au aplicat peste 7.000 de amenzi, în valoare de peste două milioane lei.

Peste 500 de permise au fost reţinute de către poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore

Citește și:Grenadă și cartușe din Primul Război Mondial, găsite în Argeș

„La data de 28 iulie a.c., poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 301 acţiuni şi au intervenit la 2.841 de evenimente, dintre care 2.415 au fost sesizate de cetăţeni prin 112”, precizează Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

De asemenea, au fost depistate 22 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

În urma activităţilor, au fost sesizate 794 de infracţiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 60 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.803 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.910.800 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...