Peste 400 de sesizări înregistrate la Garda de Mediu Argeș, anul trecut

de | 3.02.2021 12:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pe parcursul anului 2020 la Garda de Mediu Argeș au fost înregistrate 430 de sesizări.

Dintre acestea 384 au fost verificate şi soluţionate de CJ Argeş al GNM, un număr de 44 au fost redirecţionate spre soluţionare către alte instituţii (Direcţia de Sănătate Publică Argeş, autorităţi publice locale etc.), iar un număr de 2 sesizari fiind clasate din lipsa datelor de identificare.

## Care au fost principalele nereguli sesizate de argeşeni în 2020

Principalele aspecte semnalate în petiţii au fost: depozitări necontrolate de deşeuri, deversări de ape menajere, ţiţei şi apă sărată, disconfort fonic, excavări neautorizate, funcţionarea fără deţinerea actelor de reglementare (acord de mediu/autorizaţie de mediu), mirosuri provenite de la fermele zootehnice, tăieri ilegale de arbori din fondul forestier naţional şi privat etc. Comisariatul Județean Argeş a dispus măsuri de remediere faţă de neconformităţile constatate.

CITEŞTE ŞI: Un argeşean se luptă cu OMV Petrom în instanţă pentru că i-a defrişat livezile de pruni şi i-a poluat terenul / „Şi Ceauşescu făcea contracte de închiriere. Plătea la timp şi nu distrugea atât”

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...