Web Analytics
scris luni, 25.03.2024

Peste 200 de polițiști argeșeni, apreciați pentru activitate

Activitatea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost apreciată de conducerea Poliţiei Române, prin oferirea unei plachete de onoare, înmânate inspectorului-şef, chestor de poliție Marian Badea, în cadrul unei ceremonii festive desfășurate pe 22 martie, la IGPR.

Peste 200 de polițiști argeșeni, apreciați pentru activitate

Citește și: Video. Câinele Tyson, vedeta de la IPJ Argeș

Luni, 25 martie, la sediul IPJ Argeș, în cadrul unei sedinţe festive, 22 de ofiţeri şi 11 agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Alţi 42 de ofiţeri şi 107 agenți de poliţie au fost avansaţi la termen – după cum se arată într-un comunicat de presă.

De Ziua Poliţiei Române, conducerea IPJ Argeș a acordat plachete pentru 7 dintre structurile Inspectoratului, în semn de apreciere pentru întreaga activitate, dar și pentru doi polițiști de ordine publică din cadrul Secției 1 Pitești, „care s-au remarcat prin inițiativă și interes deosebit în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

De asemenea, au fost acordate mulţumiri scrise poliţiştilor care anul trecut au avut rezultate deosebite în activitatea profesională (52 de ofițeri și 23 de agenți de poliție).

Luni, 25 martie, „se împlinesc 202 ani de onoare a celor care au ales să acționeze pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în comunitatea din care facem parte, iar misiunea noastră continuă!” – a mai precizat Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole