Peste 200 de argeșeni amendați pentru încălcarea restricțiilor!

de | 5.04.2021 13:54 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, polițiști au desfășurat 28 de sacțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente, 2 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate 1.476 de persoane, 100 de mijloace de transport în comun și 255 de locații, în care au fost controlate și 93 de societăți comerciale. 

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurle şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 283 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 74.500 de lei, după cum urmează:

161 de sancțiuni, în valoare de 31.500 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

-2 sancțiuni, în valoare de 5.000 de lei, au fost aplicate operatorilor economici, ca urmare a nerespectării interdicţiei de organizare de eveniente private şi a restricţiilor de program de funcţionare;

71 de sancțiuni, în valoare de 28.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, prin participarea la evenimente private în spațiu închis;

49 de sancțiuni, în valoare totală de 9.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

CITEȘTE ȘI Activități preventive desfășurate de polițiști, în școlile din Argeș

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii