Web Analytics

Peste 20 de incendii într-o singură zi în Argeș

de | 11.03.2019 11:49 | Actualitate

 

În ziua de 10.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Pompierii argeșeni au intervenit așadar pentru lichidarea a 20 de incendii de vegetație uscată și mărăciniș în localitățile Mioveni, Băiculești, Merișani, Câmpulung, Ștefănești, Boteni, Dârmănești, Țițești, Costești, Călinești, Vulturești, Beleți-Negrești, Bascov, Vulturești și Bogați. Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafața totală afectată de arderea vegetației uscate a fost de aproximativ 35 de hectare.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada I.C. Brătianu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada 24 Ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament.

Au ars: mobilierul din bucătărie și componentele din plastic ale frigiderului.

Un echipaj cu o autospecială cu apă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, strada Progresului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii