Web Analytics

Peste 100.000 euro primă la FC Argeş dacă învinge în barajul cu Dinamo. „Este valabilă, rămâne în picioare”

de | 27.05.2023 08:58 | Actualitate, Home, Sport

Într-un interviu acordat recent „Jurnalului de Argeş”, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, spunea că „există prime pentru rămânerea în prima ligă”. Afirmaţia era făcută în contextul apropiatului baraj, în dublă manşă, cu Dinamo Bucureşti, pentru supravieţuirea echipei alb-violete în primul eşalon fotbalistic.

Citeşte şi: Cristian Gentea: „Sunt convins că FC Argeș va rămâne în Liga I. Sută la sută!”

Ştiţi foarte bine că noi am avut obiectiv să ne clasăm pe un loc de play-off și existau prime pentru asta, iar după ce a fost schimbat Andrei Prepeliță și a urmat acel număr ireal de înfrângeri pe care le-am avut cu următorul antrenor pe bancă, vă dați seama că obiectivul clubului s-a schimbat în rămânerea în prima ligă, pentru care s-au promis niște prime. Nimic în plus… Este un bonus destul de substanțial” – ne declara Viorel Tudose.

Ei bine, Daniel Stanciu (53 de ani), director executiv la FC Argeș, a confirmat cele spuse de sponsor, la emisiunea DigiSport Special de vineri seara, când a vorbit despre barajul pentru Liga I cu Dinamo. El a a dezvăluit la cât se ridică prima de obiectiv care le-a fost promisă jucătorilor alb-violeţi dacă mențin clubul în eșalonul de elită.

E o dublă foarte grea, chiar dacă calculele hârtiei ne dau favoriți. Am urmărit mai multe jocuri, în special cel cu CSA Steaua, și mi-a plăcut foarte mult ambiția jucătorilor. Cu siguranță aportul suporterilor pe Național Arena luni și apoi la Pitești va fi un atu important pentru jucători.

(…) Avem o primă importantă promisă de principalul sponsor al echipei. Peste 100.000 de euro în total. Este valabilă, rămâne în picioare” – a spus Daniel Stanciu.

Vă reamintim că Dinamo (locul 4 în Liga a II-a) și FC Argeș (locul 14 în SuperLigă) se vor înfrunta în dublă manșă pentru un loc în viitorul sezon al Ligii I. Turul este programat luni, 29 mai, de la ora 20, la Bucureşti. Returul va avea loc pe 3 iunie, la Pitești, la ora 21.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *