Web Analytics

Personalități care promovează Ștefăneștiul premiate de Ziua Culturii

de | 16.01.2021 13:49 | Cultură, Actualitate

Vineri, 15 ianuarie 2021, ora 14:00, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Centrul Cultural Ștefănești a găzduit „Gala Oamenilor de Cultură”, eveniment în cadrul căruia au fost premiate personalități ce promovează orașul Ștefănești. Printre cei zece premianți s-au aflat olimpicul la lingvistică – Victor Bădescu, preotul Cristian Amuza, parohul bisericii Sf Împărați Constantin și Elena din Ștefănești,   asociația – ”Pași cu Speranță”- care se îngrijește de copiii rromi, directorul Muzeului Peleș – Narcis Ion, pentru remarcabila carte lansată cu ocazia inaugurării Muzeului Național ”Brătianu”-  ”Florica. Vatra Brătienilor”, cele două muzee din Ștefănești (Brătianu și Golești), Școala Populară de Arte și Meserii, profesoara Elena Maria Prodan. Ștefan Dumitrache, directorul MUzeului Curtea de Argeș și alte câteva personalități ale județului nostru au adus laudatio premianților.Din program nu au lipsit  și nu  nici momentele artistice de înaltă ținută.

Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de măsurile pentru prevenția pandemiei, locurile puse la dispoziție în sala de spectacole au fost limitate, fiind permisă utilizarea a doar 30% din capacitatea acestora.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Eu locuiesc in Ștefănesti,din 1968..ma consider jignit, de abureala, cu acești pseudocultivati(r epoca pietrei sau poate cultura porumbului).Si-au batut joc de localitate ,si voi,jurnalistii ii laudati?mai ales ca am lucrat la UM 02405 Pitesti,adica Arhivele Miltare,si pot sa le dau in barba oricand cu ceea ce am studiat acolo.