Web Analytics

Personajele din Frozen s-au întâlnit cu elevii de la şcolile din Mioveni

de | 23.05.2018 22:15 | Cultură

9 frozenAnna, Elsa și Prințul Hans, trei dintre personajele musicalului „FROZEN, Regatul Înghețat”, au avut programată zilele trecute o întâlnire specială cu elevii din instituțiile de învățământ din Mioveni,  pentru a-i invita personal la viitorul lor spectacol, ce va avea loc la Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, pe data de 4 iunie, de la ora 17.30.
A fost o zi plină de cântec, de dans și  de voie bună, în care Prințesa Anna (Adina Răducan), Prințul Hans (Johnny Bădulescu) și Regina Elsa (Sabrina Diacov)  au făcut poze cu copiii, le-au dat autografe și au cântat cu ei melodiile lor îndrăgite din desenul animat cu același titlu.
Frozen este un spectacol dedicat copiilor, dar și părinților, având în distribuție 15 actori și 15 dansatori  de excepție, un show magic, plin de surprize, cu muzică originală și care va transforma Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni într-un tărâm fermecat,  cu multă voie bună, care îi va bucura pe cei mici și mari deopotrivă.  
Biletele se găsesc online pe eventim.ro, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni sau la Centrul Cultural Mioveni. Prețul biletului este 30 lei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii