Web Analytics

Persoane evacuate dintr-o garsonieră din Bradu

de | 30.08.2018 16:27 | Actualitate

În ziua de 29 august 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în comuna Bradu.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Bradu, strada Toamnei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în balconul unei garsoniere situată la etajul doi.

Echipele de căutare-salvare au evacuat un bărbat, de 62 de ani, proprietarul, care prezenta un ușor atac de panică. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Totodată, salvatorii au evacuat, din imobil, 7 persoane adulte și 2 copii. Din locuința afectată de incendiu au fost salvați un câine și o pisică. Din cauza temperaturii degajate, a fost afectată și locuința învecinată. Au ars: materiale textile, un șifonier și panoul despărțitor din balcon din PVC.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii