Web Analytics
scris marți, 27.10.2020

Persoane arestate în Spania pentru posesia de documente românești false

Poliția Națională a arestat săptămâna trecută la Palma (Baleares, Spania) 13 persoane, pentru infracțiuni de falsificare a documentelor și încălcare a cunoscutei „Ley de Extranjería”.

Persoane arestate în Spania pentru posesia de documente românești false

Vezi și  Percheziţii în Argeş şi Vâlcea pentru destructurarea unei grupări infracționale în trafic de droguri de mare risc.

Acestea dețineau acte de identitate false din România. O altă persoană a fost arestată pentru favorizarea imigrației ilegale.

Ancheta a început când Poliția Națională a emis un raport de la Biroul pentru Imigrație care indica faptul că erau patru persoane care aparent purtau acte de identitate române false, potrivit Dicterie Superioare a Poliției al Insulelor Baleare.

După aceste informații, documentele au fost examinate și s-a constatat că cele patru buletine de identitate din România prezentau semne că au fost contrafăcute.

Citește mai departe pe Presshub.ro, platformă dedicată jurnaliștilor în serviciu public

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...