Web Analytics

Persoană reținută de polițiștii din Albota pentru braconaj cinegetic

de | 24.01.2018 09:35 | Actualitate

braconaj alboÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 174 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, au depistat un bărbat de 41 de ani, bănuit că în cursul zilei de 23 ianuarie a.c. ar fi braconat două exemplare din specia mistreț.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de braconaj cinegetic. Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii