Web Analytics

Persoană descoperită cu peste 75.000 de ţigarete netimbrate

de | 10.05.2017 11:47 | Actualitate

netigari timbrate

Polițiștii din Dolj au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de contrabandă, pe care l-au depistat în timp ce transporta 76.200 de țigarete netimbrate. La data de 9 mai a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Plenița, județul Dolj, în timp ce ar fi transportat mai multe pachete de țigări netimbrate, cu un autoturism.

La observarea echipajului de poliţie, conducătorul auto a demarat în trombă, încercând să îşi asigure scăparea, fapt pentru care polițiștii l-au urmărit, iar bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul într-un şanţ.

În urma controlului efectuat în autoturism, polițiștii au descoperit 76.200 de ţigarete netimbrate. Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Direcției Vamale Dolj.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Dolj, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii