Persoană de la Judecătoria Câmpulung, diagnosticată cu COVID-19. Activitatea cu publicul, închisă temporar

de | 25.06.2020 12:23 | Actualitate

De miercuri, 24 iunie a.c., activitatea cu publicul la Judecătoria Câmpulung a fost închisă temporar. O persoană din cadrul Judecătoriei a fost confirmată cu COVID-19, iar altă persoană se află în izolare. S-a realizat dezinfecție, iar ședințele de judecată sunt programate a se desfășura în data de 25 iunie.

Judecătorul Sanda Diaconescu ne-a asigurat că au fost respectate toate procedurile legale necesare în acest caz: „Da, există o persoană confirmată. Activitatea însă continuă. Doar astăzi este suspendată activitatea cu publicul, pentru că ieri s-a făcut dezinfecția. Deocamdată, doar o singură persoană este în izolare. Dacă nu vor fi alte probleme între timp, se reia de mâine activitatea cu publicul”, ne-a declarat judecătorul Sanda Diaconescu, contactată de Jurnalul de Argeș.

Activitatea cu publicul de la Judecătoria Câmpulung s-a suspendat ieri. Având în vedere lucrările de dezinfecție care s-au efectuat astăzi la Judecătoria Câmpulung, ședințele de judecată cu participarea părților, programate  a se desfășura în data de 25 iunie 2020, urmează a fi amânate la o dată ulterioară, părțile urmând să fie încunoștiințate cu privire la termenele stabilite. Pentru informații cu privire la termenele de judecată acordate, părțile pot accesa și  portalul instanței. Se recomandă comunicarea înscrisurilor și altor acte procedurale prin poștă, fax, e-mail pentru a se evita prezența  justițiabililor în sediul instanței”, se arată pe site-ul Judecătoriei Câmpulung. (Sursă foto: muscelpedia.ro)

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii