Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Pericolul persistă la Crevedia. O cisternă s-a încălzit la peste 50 de grade

Autoritățile ar fi extins perimetrul de securitate din jurul stației GPL din Crevedia, după ce temperatura din interiorul unui rezervor ar fi depășit 50 de grade, conform Realitatea PLUS.

Pericolul persistă la Crevedia. O cisternă s-a încălzit la peste 50 de grade

Citește și: Gunoaie lângă containerele îngropate din Pitești. Primarul anunță montarea camerelor video


La Crevedia situația este în continuare tensionată, perimetrul a fost mărit pentru a se evita un nou accident, iar pompierii încă intervin pentru răcirea cisternelor. O parte dintre sinistrați au fost cazați la căminul cultural, însă oamenii se plâng că nimeni nu a venit să-i întrebe dacă au nevoie de ajutor.
Perimetrul de siguranță a fost mărit, asta pentru că cisterna a ajuns la aproape 50 de grade. Azi ar trebui să fie golită această a treia și ultimă cisternă. Asta fac acum la fața locului pompierii și cei de la CBRN.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...