Web Analytics

Performanţe notabile pentru arbitrii argeşeni în 2013

de | 11.12.2013 19:34 | Sport

Arbitrii din Argeș au avut un an foarte bun. Cele mai notabile exemple sunt cele ale celor doi arbitri cu ecuson FIFA: Cristina Dociorman și Bogdan Sorescu. Bogdan Sorescu este arbitrul de futsal care a făcut performanță deși acest sport nu este deloc unul dezvoltat în Argeș. Bogdan va începe viitorul an în forță, în luna ianuarie fiind prezent la turneul final al Campionatului European de futsal din Belgia.
Și la fotbalul feminin, Argeșul stă foarte bine, Cristina Dociorman (foto) făcând parte din fetele de elită ale lumii care au arbitrat finala Campionatului European și finala Cupei Campionilor Europeni. Altă reușită notabilă pentru viitorul ei este participarea pentru a treia oară consecutiv la Campionatul European de fotbal feminin din luna ianuarie. Rezultatele nu se termină însă aici și abia încep. După meciurile bune pe care le-au contabilizat în acest an, mai mulți arbitri argeșeni au fost promovați, iar anul viitor sunt așteptate noi apariții argeșene pe lista arbitrilor FIFA.
„Eu am convingerea că anul viitor vom avea şi băieţi arbitri pe lista FIFA. Mă gândesc la Popa Cătălin, care a câștigat titlul de titular în lotul de arbitri de Liga I fiind clasat în topul final realizat de Comisia Centrală de Arbitri pe locul 10, dar şi Călin Iulian în primul rând. Ar mai fi Neacşu George care începând din vară va arbitra pentru prima ligă, iar Romică Bârdeş se pare că vine tare din spate, dându-ne speranța că va avea o carieră frumoasă în față”, ne-a precizat Cornel Sorescu, președintele AJF Argeș. Până în acest moment sunt înregistrați la Asociația Județeană de Fotbal 270 de arbitri, număr care clasează Argeșul pe locul doi în țară, după București. A.V.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii