Web Analytics

Percheziții la Ștefănești

de | 18.05.2017 07:27 | Actualitate

perchezitiiLa această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Vâlcea, I.P.J. Gorj, I.P.J. Neamț, IPJ Dâmbovița, I.P.J. Mehedinți, I.P.J. Iași, efectuează 28 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.
La data de 18 mai a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vâlcea, Gorj, Neamț, Dâmbovița, Mehedinți, Iași, efectuează 28 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița, Mehedinți și a municipiului București.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 – august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, ar fi evidenţiat în actele contabile achiziții fictive de mărfuri de la societăți comerciale de tip fantomă.

Prejudiciul adus bugetului statului creat prin săvârşirea infracţiunilor este de apoximativ 1.025.000 de lei.

16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole