Percheziții la Ștefănești

de | 12.04.2019 11:26 | Actualitate

 

În această dimineață, polițiștii argeșeni efectuează cincisprezece percheziții domiciliare pe raza Orașului Ștefănești, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției Mioveni, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, Costeşti şi Secţiei de Poliţie Rurală Albota, precum și polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, efectuează cincisprezece percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

Perchezițiile se desfășoară într-o cauză penală complexă aflată în instrumentarea Poliției Orașului Mioveni și într-o cauză penală aflată în instrumentarea Secției de Poliție Rurală Bascov, ambele sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna ianuarie a.c. până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe societăţi comerciale din Mioveni şi Mărăcineni, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.

14 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Oraşului Mioveni şi Secției de Poliție Rurală Bascov pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

 

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!
ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc în această diminieață în localitatea argeșeană Buzoiești.Posibil două victime, neîncarcerate, conștiente.Pompierii intervin la fața locului cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj al SAJ Argeș....