Web Analytics

Percheziții la Spitalul Județean Argeș! Managerul Adriana Molfea confirmă

de | 25.05.2023 11:56 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 25 mai, pare o zi a perchezițiilor de amploare. Dimineața, așa cum v-am informat, au avut loc zeci de descinderi în Argeș, București, Ilfov, Dâmbovița, Constanța, Buzău și Brașov, motivul fiind acela al destructurării unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de migranți.

Citește și: Percheziții în Argeș și alte cinci județe la o rețea de trafic de migranți

Concomitent, în Germania au loc percheziții domiciliare în cadrul unui dosar vizând activitatea aceluiași grup infracțional organizat, constituit – după cum reiese din cercetări – în luna aprilie 2022, în țara noastră, format din cetățeni români şi arabi, având ca scop traficul cu migranți, în vederea obținerii unor sume importante de bani. Vizate erau persoane de origine afro-asiatică care voiau să ajungă în țări din vestul Europei, în special în Germania.

Și tot în această dimineață, din câte ne precizau unele surse, judiciariștii au descins și la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, motivul fiind încă necunoscut. Anchetatorii ridică anumite documente.

Informația ne-a fost confirmată, până la urmă, chiar de către managerul unității medicale, Adriana Molfea, care se afla în ședința Comitetului Director.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *