Web Analytics
scris joi, 09.12.2021

Percheziții la Pitești și Mioveni! Suspecții eliberau adeverințe false de salariu pentru a lua împrumuturi de la CAR

Nouă percheziții sunt efectuate joi dimineață, la sediul unor societăți comerciale și locuințe din Pitești și Mioveni, la persoane  bănuite de fapte de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, relatează g4media.ro.

Percheziții la Pitești și Mioveni! Suspecții eliberau adeverințe false de salariu pentru a lua împrumuturi de la CAR

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august-noiembrie 2021, două femei, de 43, respectiv 29 de ani, din Mioveni, cu complicitatea a patru persoane, din Pitești și Mioveni, ar fi întocmit, în fals, și folosit 249 de adeverințe de salariat pe numele unor persoane, în calitate de beneficiari sau giranți, prin care atestau faptul că acestea au calitatea de salariați în cadrul a cinci firme din municipiul Pitești, obținând, astfel, 85 de împrumuturi de la o Casă de Ajutor Reciproc”, informează IPJ Argeș.

Citește și: Argeș. Percheziții într-un dosar de contrabandă calificată cu arme și muniții

Prejudiciul cauzat este de 1.700.000 de lei. 16 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri, mai transmite sursa citată.

La acțiune participă aproape 50 de polițiști specializați în investigarea și combaterea infracționalității economice, criminaliști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mor oameni de foame în casa ca au fost înșelați la CAR și împrumuturi în bănci și nimeni nu a făcut nimic pana acum

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită