Web Analytics
scris miercuri, 08.09.2021

PERCHEZIȚII la persoane bănuite de evaziune fiscală

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat patru percheziții, la locuinţele unor persoane, bănuite de evaziune fiscală. Pe data de 8 septembrie a.c, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat patru percheziții domiciliare, în localitățile Mioveni, Negrași și Mărăcineni, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

PERCHEZIȚII la persoane bănuite de evaziune fiscală

CITEȘTE ȘI: Un profesor din Piteşti reclamă că este taxat la canalizare pentru apa folosită la udarea grădinii

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2014 – decembrie 2016, două persoane, de 57, respectiv 58 de ani, ambele din Mioveni, în calitate de administratori ai unei firme de transport, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, respectiv achiziţii de carburanți.

CITEȘTE ȘI: Murguleţ a renunţat la funcţia de prim-vicepreşedinte la PNL Piteşti

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 750.000 de lei. Două persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Distribuie!

0 Comentarii