Web Analytics
scris miercuri, 08.09.2021

Murguleţ a renunţat la funcţia de prim-vicepreşedinte la PNL Piteşti

Aflat în plină fierbere din cauza scandalului politic la nivelul coaliției, dar și a tensiunilor cauzate de alegerile la nivel național, PNL a rămas, fix acum, fără prim- vicepreședinte la organizația Pitești. Și asta pentru că Liliana Murguleț a renunțat la funcție invocând… lipsa unui job în Pitești, după ce a rămas fără scaunul de ”general” de la Inspectoratul Școlar Argeș. Așa că fosta șefă a învățământului argeșean s-a întors în București, la funcția de director al unui colegiu din capitală, funcție din care s-a suspendat atunci când a venit să conducă ISJ Argeș.
(ELECTRO-CUTARE)

Murguleţ a renunţat la funcţia de prim-vicepreşedinte la PNL Piteşti

Citește și Liliana Murguleţ: „Eu am fost diriginta multor copii, inclusiv diriginta lui Tudor Orban”

Citește și Alina Manea, noua şefă a IŞJ Argeş: „Nu am contactat-o pe d-na Murguleţ, dimpotrivă, eu am aşteptat de la dânsa un telefon”

 

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Așa că fosta șefă a învățământului argeșean s-a întors în București, la funcția de director al unui colegiu din capitală, funcție din care s-a suspendat atunci când a venit să conducă ISJ Argeș”. Grozave … „coledzii” ! // Clopoteii … trinchili-brinchili , trasurica … hodoronca-zdronca ; si … pacate nationale/de la pa’sopt, care va sa sa zica, far’de coledzii ? Cocoana … la reciclare si pupa-l in coor pe cel ce-ti dedica un cant … //murgulet, murgulet … calatul meu, mai ! //