Web Analytics

Percheziții la Ministerul Sănătății. Suspiciuni de fraudare a unui concurs de angajare

de | 10.10.2023 20:09 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Percheziții, marți, la Ministerul Sănătății, dar și la domiciliul unor persoane fizice, pentru suspiciuni de fraudare a unui concurs de angajare pentru ocuparea funcției de consilier clasa I, grad superior, în cadrul Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate – Biroul recunoaștere a calificărilor și reglementare. Perchezițiile au fost efectuate de ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și Contestația primarului din Mioveni se judecă pe 12 octombrie

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, prev. de art. 12 alin (1) lit b) din Legea 78/2000”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Suspiciunile se referă la „fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcției de consilier clasa I, grad superior, în cadrul Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate – Biroul recunoaștere a calificărilor și reglementare”, mai arată sursa citată.

Ministerul Sănătății nu areacționat în niciun fel, până la momentul publicării acestui articol, la informațiile privind perchezițiile de astăzi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole