Percheziţii într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 7.000.000 de lei

de | 30.03.2017 08:24 | Actualitate

politie

Poliţiştii din Brașov efectuează, joi, 11 percheziţii la societăți comerciale din domeniul comerțului cu materiale de construcții. Societăţile în cauză sunt bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000.000 de lei prin evaziune fiscală.

Joi, 30 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 11 percheziții la sediul a cinci societăți specializate în comerțul cu materiale de construcții. Percheziţii au loc şi la domiciliile reprezentanților legali ai acestor societăți, în județele Brașov și Cluj.
Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, de către administratorii societăţilor, prin evidențierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 7.000.000 de lei.
La finalizarea perchezițiilor, opt persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, în vederea audierii.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii