Web Analytics

Percheziții în Argeș și alte trei județe. Persoane bănuite de achiziţii fictive de deşeuri feroase 

de | 6.08.2022 16:45 | Actualitate, Home

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice Dâmboviţa, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, au efectuat, vineri, 20 de percheziţii domiciliare, în judeţele Argeş, Dâmbovița,Teleorman, Olt şi în Bucureşti.

Percheziţiile au fost efectuate la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri.

Citește și:  38 de bunătăţi din Argeş au eticheta de „produs montan”. Fac parte din patrimoniul gastronomic local

 IPJ Dâmboviţa precizează că reprezentantul unei societăţi din oraşul Găeşti este bănuit că ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de deşeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Teleorman şi Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum şi al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a  fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *