Web Analytics

Percheziții în Argeș. Minore păcălite și obligate să se prostitueze

de | 11.05.2022 11:11 | Actualitate

La data de 10 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Lerești, la locuința unui bărbat, de 22 de ani.

În urma percheziției, a fost descoperit și ridicat un telefon mobil. 6 persoane au fost conduse la audieri. Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire și le-ar fi determinat să practice prostituția în folosul său.

Citește și:Percheziții la traficanți de droguri. Peste 5.000 de pastile de ecstasy vândute

La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au reținut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori. În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *