Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect

Procurorii DNA Braşov au demarat investigații privind achiziţiile făcute de Prefectura Covasna după anul 2021, fiind ridicate cu ocazia perchezițiilor documente şi înscrisuri.

Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect

Citește și: Argeș. Înjunghiat după o ceartă la băutură! Autorul, încătușat

Totodată este cercetat și modul de retrocedare a unui imobil, prefectul Ráduly István anunţând într-un comunicat de presă că a avut loc o descindere și la locuinţa sa.

Potrivit prefectului, toate investiţiile au respectat procedura legală. În ultimii ani a fost renovată reţeaua electrică învechită a clădirii, deoarece nu mai făcea faţă solicitării tot mai mari ale dispozitivelor electrice şi electronice, în birouri s-a schimbat podeaua, pereţii au fost tencuiţi şi zugrăviţi. Acoperişul şi faţada au fost renovate, iar uşa de fier, care nu se potrivea cu stilul clădirii, a fost înlocuită cu una de lemn”, se mai arată în comunicatul de presă.

Potrivit stiripesurse.ro, prefectul a spus că „au fost intervenţii necesare, deoarece reţeaua electrică devenise periculoasă, acoperişul avea scurgeri de apă, podeaua din birouri se prăbuşea, trebuia făcut ceva”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...