Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

Argeș. Înjunghiat după o ceartă la băutură! Autorul, încătușat

Marți, 16 ianuarie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin apel de urgență că un bărbat din comuna Vedea s-a întors la locuința sa cu răni în zona toracelui și a abdomenului.

Argeș. Înjunghiat după o ceartă la băutură! Autorul, încătușat

Citește și: Cutremur puternic, miercuri dimineață, în Marea Neagră

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din Poiana Lacului, stabilind că bărbatul respectiv, în vârstă de 51 de ani, a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un vecin, „împrejurare în care a suferit leziuni provocate cu un obiect tăietor-înțepător”.

Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, vecinul, în vârstă de 49 de ani, din Vedea, a fost depistat și audiat de polițiști.

În urma evaluării medicale a leziunilor victimei, precum și a cercetărilor cu privire la modul de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal pentru tentativă la omor, cercetările fiind făcute de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de miercuri, 17 ianuarie, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *