Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

Pepe, nuntă de ziua băiatului lui! Petrecere cu 300 de invitați

După ce s-au căsătorit civil în anul 2022, Pepe și aleasa lui, Yasmine Ody, cu origini arabe, au stabilit și data nunții: 7 iunie, ziua în care s-a născut băiatul lor. Cuplul a făcut cununia religioasă și petrecere cu aproape 300 de invitați. Despre alegerea zilei de 7 iunie pentru cununia religioasă și nuntă, artistul a explicat că aceasta are o semnificație aparte pentru ei, atunci venind pe lume băiețelul lor, Pepe jr. Ieri, puștiul care i-a legat și mai mult a împlinit 2 ani.

Pepe, nuntă de ziua băiatului lui! Petrecere cu 300 de invitați

Evenimentul nu a mai fost pregătit de miri, așa cum Pepe a procedat la nunțile trecute. De data aceasta artistul a preferat să apeleze la un profesionist. „Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a mai spus cântărețul.

Citește și: Record în România: La 89 de ani, un fost primar a absolvit o facultate

În ceea ce privește locul unde va avea loc petrecerea, aceasta va fi într-un cadrul elegant, pe marginea lacului. Totodată, restaurantul va avea și piscină și atmosfera va fi una relaxată. Potrivit artistului, nici mirii nu vor avea ținute sofisticate, ci vor merge pe simplitate. „Va fi o petrecere restrânsă, fără presă. Va fi un timp dedicat nouă, în care să ne bucurăm și să nu stau să răspund la mesaje, să răspuns pe rețelele de socializare sau să dau interviuri. Vreau să mă bucur de acea zi foarte mult, pentru că așa ne-am dorit, așa am visat. Ne dorim ca și invitații să se bucure. În principiu sunt oameni cu care interacționez de mulți ani și care știu sigur că simt nevoia de o petrecere, unde să nu stăm să facem frumos pentru camere de filmat, să ne distrăm. Nici noi ca miri nu vom avea ținute speciale, va fi cât se poate de relaxat, va fi pe marginea lacului, la piscină, un pool party, cât de poate de mișto, organizat cu artiști care cântă, cu prieteni artiști care cântă, care vin să se distreze, familia și prietenii apropiați”, a mai spus Pepe la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Artistul a mai spus că petrecerea de nuntă va fi diferită de tot ce s-a văzut în România până acum și nu va fi cu meniuri stabilite. Totodată, el a recunoscut, nu demult, că petrecerea e una costisitoare. „E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva! Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac! Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea!”, a mărturisit Pepe în urmă cu mai puțin de o lună la „Xtra Night Show”.

Citește și: Andrei Iordănescu, fiul mijlociu al lui Anghel Iordănescu, este pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București

Pepe a purtat un costum alb, lejer, el având inclusiv încălțămintea în această nuanță, iar Yasmine a schimbat două rochii, ambele lungi. Una a avut o crăpătură înaltă, pe picior, o fundă fiind bijuteria ținutei fără decolteu, în timp ce a doua a fost mai lejeră, pe lângă corp, cu bretele, foarte aerisită în partea de sus. Cea de-a doua ținută a fost una clar pentru distracție, mireasa renunțând inclusiv la sutien. Una peste alta, a fost o seară pe cinste, pe care mirii sigur nu o vor uita întreaga viață!

Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu din 2006 până în 2011 și cu Raluca Pastramă din 2012 până în 2021.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...