Web Analytics
scris joi, 27.04.2023

Pentru angajatori și salariați: REGES-ONLINE, în dezbatere publică

Având în vedere impactul implementării noului sistem REGES-ONLINE, Inspecția Muncii inițiază o procedură de consultare publică, referitoare la Proiectul tehnic aferent Reformei Evidenței  și Monitorizării Relațiilor de Muncă, finanțat prin PNRR. Proiectul se referă la reforma activităților de evidență și monitorizare a relațiilor de muncă și implementarea noului sistem informatic aferent registrului general de evidență a salariaților, care să permită creșterea gradului de digitalizare a instituției și să ofere servicii digitale de înaltă calitate cetățenilor, salariaților și angajatorilor – se arată într-un comunicat remis de ITM Argeș.

Pentru angajatori și salariați: REGES-ONLINE, în dezbatere publică

Citește și: Alina Gorghiu: „Se elimină inechitatea între salariaţii din sistemul public şi cei peste 4,2 milioane de salariaţi din sistemul privat”

În acest context, Inspecția Muncii informează angajatorii și persoanele fizice interesate cu privire la publicarea, pe site-ul instituției, a anunțului privind punerea în consultare publică a Proiectului tehnic REGES-ONLINE, disponibil pe https://www.inspectiamuncii.ro/reges.

Propunerile, sugestiile și opiniile pot fi transmise, în format editabil, la adresa de e-mail dezbatere.publica@inspectiamuncii.ro, până la data de 3 mai 2023, potrivit sursei citate.

REGES-ONLINE va permite :

• Întocmirea registrului general de evidență a salariaților;

• Efectuarea înregistrărilor prevăzute de lege;

• Accesul salariaților sau al foștilor salariați la datele din registru, cu asigurarea măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal;

• Creșterea accesului la serviciile electronice moderne prin îmbunătățirea interacțiunii on-line cu administrația publică;

• Asigurarea accesului autorităților, instituțiilor publice și a salariaților la datele din REGES-ONLINE, pe baza unor aplicații de interogare specifice, cu asigurarea măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal;

• Creșterea securității sistemului informatic REGES și a accesului la datele conținute;

• Integrarea cu instituțiile partenere și care au competență în domeniul politicilor salariale din România a datelor relevante aparținând tuturor categoriilor de salariați;

• Generarea automată de rapoarte necesare activității de control.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. HRISTOS A ÎNVIAT!

    În Numele învățăturilor Sale, vin astăzi și vă întreb pe domniile voastre, de ce credeți că lumea creată prin EL nu se mai potrivește veacului înșelător, și vreți în consecință să creați o alta? O altă lume în care dumnezeul digitalizării, va dicta ce să facă făptura liberă creată de DUMNEZEU- CEATOR. Recunoașteți sau nu același filon luciferic –– care străbate timpul îmbrăcând forme diverse, adecvându – se fiecărui eșantion de suflet în parte – lucrează și aici!!
    Cei care propun, testează câți mai sunt treji, forțănd totodată alinierea tuturor la exigențelor unor pseudovalori, depărtate de Creația Lui Dumnezeu. Cei pasivi, dorm..dorm neînțelegând pericolul înrobirii ființei libere prin subtila înregimentare într – un sistem demonic!! Un simplu marcaj identitar este pentru toți artizanii noii lumi, creștinismul. DAR pentru cei care aleg să rămână cu Mântuitorul, departe este tot ce propun acești inspirați domni! NU CONDAMNAȚI LA PIEIRE NEFIIND JUDECĂTORI!!
    Veți vrea altfel să dați timpul înapoi, dar nu va mai fi posibil! DOMNUL SĂ VĂ LUMINEZE!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *