Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Pensiile pe luna iunie vor fi livrate mai târziu

Pensiile aferente lunii mai au fost virate, beneficiarilor, cu anticipație, la începutul lunii, înainte de Paște. Mulțumită acestei decizii, pensionarii au avut bani pentru cumpărăturile necesare sărbătorilor.

Pensiile pe luna iunie vor fi livrate mai târziu

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Odată ce zilele de sărbătoare s-au încheiat, majoritatea seniorilor încep să-și facă socotelile. Ei trebuie să-și drămuiască banii cu grijă dat fiind că următoarea pensie va veni cu întârziere.

Vârstnicii, părinții și bunicii noștri, așa cum îi alintă politicienii, vor trebui să aștepte în jur de 40 de zile pentru următoarea pensie. Cum pensiile încasate, în majoritatea cazurilor, sunt la limita supraviețuirii, așteptarea va fi chinuitoare. Pensionarii vor trebui să-și drămuiască fiecare leu până când poștașul le va suna la ușă. Sau până când li se vor alimenta conturile, în iunie, potrivit evz.ro.

Decizia guvernului de a vira drepturile bănești anticipat, are două fațete. Pe de-o parte, oamenii s-au bucurat că au bani de sărbători. Pe de altă parte, în cazul celor mai mulți, care abia se descurcă de la o lună la alta, urmează o perioadă de privațiuni. Unii vor trebui să se împrumute sau să ceară ajutorul rudelor și apropiaților.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *