Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Pendiuc a fost în puşcărie ajutor de bucătar pentru un alt primar

Munca prestată în Penitenciarul Mioveni a contribuit și ea la recomandarea comisiei de a da aviz favorabil pentru liberarea condiționată a fostului primar al Piteștiului.

Pendiuc a fost în puşcărie ajutor de bucătar pentru un alt primar

Iar Tudor Peniuc s-a achitat cu brio de sarcina de a pregăti mâncare, un hobby în care a excelat încă de când organiza celebra festivitate în care servea piteștenilor ciolan cu fasole în ziua de Crăciun.
În perioada detenției, Pendiuc a fost ajutor de bucătar al unui alt primar, însă de comună, nu de municipiu, ca el. E vorba de Ion Năftănăilă, fostul edil de la Albeștii de Muscel, condamnat tot pentru corupție, dar care a recidivat și cu o conducere sub influența alcoolului.
Cei doi master-șefi, Năftănăilă și Pendiuc, au făcut un cuplu de aur la bucătăria Penitenciarului Mioveni, bucatele lor fiind apreciate deopotrivă de către deținuți, cât și de personalul locului de detenție.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și În procesul lui Sorin Balaş & Co privind un jaf silvic de acum 10 ani, n-a fost stabilit nici acum prejudiciul!

Citește și Tudor Pendiuc, încă în detenţie!

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Cum poate influența munca în penitenciar deciziile privind liberarea condiționată? Este corect să se ia în considerare activitățile desfășurate în timpul detenției în evaluarea comportamentului pentru eliberarea condiționată? Ce înseamnă această poveste pentru integritatea sistemului de justiție penală din România?

    Răspuns
  2. Este fascinant cum fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, și-a găsit o modalitate de a se implica și de a-și pune în valoare abilitățile culinare chiar și în penitenciar. Aceasta arată că pasiunea și talentul pot fi utilizate în orice context. Credeți că astfel de activități pot contribui semnificativ la reabilitarea și reintegrarea socială a deținuților? Sau este doar o modalitate temporară de a-și ocupa timpul în detenție?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită