Web Analytics
scris marți, 15.08.2023

Pelici: „Ne dorim calificare în Cupă și victorie la Tunari. Ăsta e obiectivul”

După a doua remiză albă din două meciuri disputate, la FC Argeș presiunea publicului se face din ce în ce mai mult simțită. Suporterii și-au pierdut răbdarea, pentru că au alte așteptări de la echipa favorită.

Pelici: „Ne dorim calificare în Cupă și victorie la Tunari. Ăsta e obiectivul”

Citește și: Simona Halep a ieșit din top 500 WTA

Există și în viața reală o așa-zisă lege a semințelor. Cultivi, uzi și apoi crește. Nu poți să fie dinainte crescut. Trebuie să fie răbdare. Din păcate, așa cum am spus-o, nu există acest cuvânt, suntem conștienți de asta și sperăm să putem cât mai repede să obținem prima victorie, a explicat Alexandru Pelici la finalul meciului de la Mioveni.

Până la următorul meci, din etapa a treia, în deplasare la CS Tunari (duminică, la ora 11), FC Argeș, ca toate echipele din Liga a II-a, intră în Cupa României, iar în turul al treilea va evolua joi, 17 august, de la ora 17.30, în deplasare, la Vedița Colonești, formație rechemată de FRF în Liga a III-a după ce la finalul sezonului trecut a retrogradat.

Pelici își dorește să ducă Argeșul cât mai sus în Cupa României, însă cel puțin la meciul cu Vedița a spus că va da șanse și tinerilor jucători sau celor care au evoluat mai puțin, pentru a arăta că merită să joace în eșalonul secund.

Ne dorim calificare în Cupă și victorie la Tunari. E clar și sperăm să reușim acest lucru, pentru că ăsta este obiectivul” – a spus antrenorul de la FC Argeș.

Tot în Cupa României, și tot de la ora 17.30, este programat și meciul SCM Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *