Web Analytics

„Pe 24 martie, la proces, o să vedeţi oameni din judeţul Argeş care au dat bani pe furiş lui Paraschivescu să nu scrie de ei”

de | 10.03.2016 18:03 | Politica si Administratie

# Primarul de la Albota anunţă că dosarul de şantaj al patronului de la Atac de Argeş va cutremura judeţul

# Dle primar, care este poziția dvs. față de faptul că Florin Paraschivescu, directorul de la Atac de Argeș, a fost adus politic în județ? Ziarul nostru a dezvăluit, de altfel, că pe varianta asta merge și Parchetul în rechizitoriu.
– Paraschivescu a fost adus în Argeș de un politician. Deci, poziția mea este foarte clară: oricine l-ar fi adus din PSD, nu l-a adus pentru mine. Eu sunt victimă colaterală pentru că el m-a mai escrocat pe mine, cu niște ani în urmă, prin 2010. A început să scrie de copiii mei… Dl. ziarist Stăncescu a venit și mi-a spus că „vezi că ne-a pus pe urmele copiilor dumitale. Îi urmărim peste tot…” Eu am zis atunci: „cu ce drept faceți acest lucru? Ce aveți cu copiii mei?” Mi s-a spus că omul vrea bani de la mine. Eu l-am chemat pe Paraschivescu, am stat de vorbă cu el, mi-a cerut un porc, mi-a cerut trei miei de Paști, a trimis pe cei de la redacție și i-a luat. Apoi a plecat la pușcărie (într-un alt dosar de șantaj, cel asupra rectorului de la Universitatea Bioterra, n.red) a venit înapoi și tot pe mine m-a luat în peniță. Dar, repet, oricine l-ar fi adus, nu l-a adus pentru mine. Că e Tecău, că e altul… În procesul de pe 24 martie sunt parte vătămată și m-am constituit și parte civilă fără să cer daune materiale. Eu cer daune morale. Vreau să se facă dreptate cu astfel de oameni care se numesc ziariști.

„Eu știu că dl. Tecău parcă a zis că a vorbit cu Paraschivescu”

# Și totuși, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, a susținut în ultima ședință a PSD Argeș, de vinerea trecută, că nu domnia sa l-a chemat în Argeș pe Paraschivescu. Mai mult, că nu s-a întâlnit niciodată cu el… Cum este?
– Eu știu că dumnealui parcă a zis că a vorbit cu el, cu Paraschivescu, dar nu putea să vorbească despre noi. Eu cred că, dacă aveți răbdare până pe 24 martie, veți afla adevărul pe care eu îl știu, dar nu vreau să anticipăm de pe acum. Nu vreau să discutăm înainte de a vedea rechizitoriul acela… Dar, repet, el nu a fost adus în Argeș pentru noi, ci pentru altcineva…
# Dle primar, în acest scandal a fost implicat și edilul Gheorghe Stancu de la Bascov, cercetat pentru favorizarea infractorului. În ce relații mai sunteți cu domnia sa?
– Cu primarul de la Bascov pot să vă spun că eu l-am chemat la mine acasă și i-am spus că am o luptă cu omul ăsta de la Atac și că îl rog să fie atent că nu e om serios și să nu cadă pe vreo înregistrare. Din rechizitoriu reiese că dumnealui l-a informat pe Paraschivescu că eu îl înregistrez… Eu m-am împăcat cu el… Sunt prieten de familie cu primarul de la Bascov! Pe 24 martie, la proces, o să vedeți totul! O să vedeți oameni din județul Argeș care au dat bani pe furiș să nu scrie de ei, oameni și oameni… Eu m-am luptat singur… Repet, haideți să vedem ce se va întâmpla pe 24 martie! Atâta pot să vă spun pentru moment.
Marius Ionel

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole