Web Analytics

Pe 1 Decembrie, petrecere cu lăutari  în Trenul Regal

de | 25.11.2022 21:10 | Actualitate, Home

O petrecere cu  lăutari va fi organizată chiar de Ziua Naţională în Trenul Regal. Casa Regală s-a revoltat când a aflat că în trenul istoric va avea loc acest eveniment.

Lăutarii din Taraf de Haidouks promit un chef de zile mari, pe 1 decembrie, în vagoanele elegante în care patru generații ale familiei regale au trăit momente istorice. Organizatorii dau asigurări că petrecerea va fi rafinată, cu vinuri scumpe şi brânzeturi fine, dar şi cu preparate din carne la proţap sau la ceaun. Mai mult, au ţinut să nuanţeze că lăutarii sunt unii celebri, care au concertat şi la Scala din Milano.

Citește și: Un minor a comandat 15 kg de artificii pe internet

Casa Regală a reacţionat însă vehement când a aflat ce se va întâmpla în Trenul Regal. Iar afişul evenimentului, pe care apar Regele Ferdinand Întâi şi Regina Maria alături de lăutari, a pus gaz pe foc.

„Este, din punctul meu de vedere, o blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal şi nu consider că poate fi închiriată istoria României. Cu siguranţă dezaprob total ceea ce se întampla acum, pentru că trenul regal l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum, la Curtea de Argeş, şi acum, după cinci ani de zile, vedem că se întâmplă astfel de evenimente”, a declarat directorul Administrației Proprietăților Regale.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *