Patru note de 10 în Argeș la concursul național de titularizare

de | 4.08.2020 16:58 | Actualitate

 

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

La nivelul județului Argeș, procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 56,59%. 348 de candidați au obținut note peste 7, dintre care 4 candidați au obținut nota 10.

Procentul candidaților care au obținut note peste 5 este 83,09%. La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 708 candidați din totalul de 816 înscriși.

În centrele de evaluare au fost notate 615 lucrări, întrucât: 84 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, un candidat a fost eliminat, iar lucrările a 8 candidați au fost anulate în centrele de evaluare, din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii