Web Analytics

Patru maşini abandonate în Piteşti pe domeniul public

de | 5.03.2020 13:07 | Actualitate

Poliţia Locală Piteşti a identificat pe domeniul public patru autovehicule presupuse a fi fără proprietar. Acestea au fost depistate pe bulevardul Nicolae Bălcescu (Daewoo Cielo de culoare verde, B 45 XYC) și str. Țepeș Vodă – un număr de 3 (trei) autovehicule (caroserii) – două marca Opel Corsa (de culoare neagră, respectiv albastră) și un Opel Astra de culoare neagră. Niciuna dintre acestea nu are numere de înmatriculare. Conform procedurii legale, s-au întocmit somaţii care au fost aplicate sub ştergătorul sau pe caroseria autovehiculelor.
Pentru identificarea proprietarilor sau a deţinătorilor legali ai acestora, Poliția Locală a făcut publică lista autovehiculelor mai sus menţionate. Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somaţii, autoturismele respective vor fi ridicate, transportate şi depozitate în spaţiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.
În situaţia în care acestea nu vor fi revendicate de proprietarii sau de către deţinătorii legali în termenul prevăzut de lege, vor trece în proprietatea municipiului Piteşti şi vor fi valorificate în condiţiile legii.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii