Patronul de la Casa Boierului găsit spânzurat de mama sa!

de | 28.10.2021 20:20 | Actualitate, Home

Cunoscutul piteștean, Laurențiu Floroiu, patronul restaurantului Casa Boierului a fost gasit spânzurat în aceasta seara, chiar de mama sa, în propria locuința.

Bărbatul avea 47 de ani și era văduv, din 2017, când soția sa, avocatul Dana Floroiu, a murit răpusă de o boală nemiloasă cu care s-a luptat o vreme.

Fost preot, anchetat si retinut in Dosarul Permiselor, Laurentiu Floroiu s-a reabilitat in mediul de business, dezvoltand afacere dupa afacere pana la un portofoliu de 5 localuri in Pitesti. Acum cativa ani a trecut prin drama cumplita a pierderii sotiei sale, avocatul Dana Floroiu, raspusa de o boala nemiloasa.
Dumnezeu sa-l odihnească!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...